Kapcsolatfelvétel

 

Írja meg kérdését, kérését.

Jeligésen elküldött levelére a válaszomat is itt találhatja meg. Ez az oldal nyilvános, bárki elmondhatja bánatát, a feleletet is bárki elolvashatja. Ennek tudatában fogalmazza meg mondandóját. E-mail címet vagy egyéb adatot harmadik személynek nem adunk ki. Annak is érdemes figyelemmel kísérni ezt az oldalt, aki nem vállalkozik levélírásra, hiszen megvan az esély arra, hogy más fölteszi Ön helyett a kérdést! Amennyiben személyes kérdése van hozzám -bármilyen problémában ezt a Tanácsadás emailben szolgáltatásunkban teheti meg.Ezt csak Ön olvashatja, mivel nem nyilvános.

 

58 Responses

  1. Tisztelt címzett!
    Nem érzem annyira erősnek magam hogy lefeküdjek a párommal.Mert kiskoromban végig néztem anyukám szexuális életét más férfiakkal ilyenkor mi a teendő?

  2. Tisztelt Doktornő!
    23 éves lányként írok Önnek. Azzal a problémával fordulnék Önhöz, hogy aktus közben nem sikerül elérnem az orgazmusig. Egyedül pornóra vagy fantáziálással megy csak. Egyszerűen hiába próbáltam abbahagyni az önkielégítést, hogy majd aztán aktus során könnyebben elérjem az orgazmust, nem ment. Tanácstalan vagyok ez ügyben, egyszerűen nem tudom átállítani az agyamat. Ilyenkor milyen módszerek tudnak segíteni “átprogramozni” az ember agyát (ha van egyáltalán ilyen)?
    Tisztelettel,
    Egy aggódó kérdező

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.