041lanzi_2013

 

Ne dugja homokba a fejét, ha gondja van, induljon el belső útján! Ismerje meg önmagát, a környezetét jobban, találja meg a saját megoldását! A pszichoterápia sokszor nehéz, de izgalmas „kaland”. Ebben ajánlom fel a segítségemet kollégáimmal együtt.

 

Ha én lennék a szexuálpszichológusa…”

 

Üdvözöljük Bede Zsuzsa klinikai szakpszichológus, szexológus megújult honlapján, ahol a szexuálterapeuta segíthet, ha önnek  szexuális problémája, szexuális zavara van.  A rendelőt, a szolgáltatást a Bedestan Pszichológiai Magánrendelő tartja fenn. 2001-ben alakultunk kis családi vállalkozásként, de mind szolgáltatásainkat, honlapunkat, mind rendelőnket folyamatosan fejlesztjük. Haladva a korral a személyes terápia mellett lehetőség van skype segítségével is a tanácsadásra, email-es megkeresésre.

Felnőtt rendelésünk mellett már gyerekpszichológia rendelés is elindult, így nem csak szexuális problémákkal, párkapcsolati gondokkal, életvezetési nehézségekkel, hanem tanulási nehézségekkel, viselkedési, beilleszkedési problémákkal, hiperaktivitással is fordulhatnak hozzánk.