A hüvelyi orgazmus eléréséhez fedezze fel G-pontját!

Minden nő természetes vágya, hogy szerekezés közben eljusson az orgazmusig, méghozzá nem is akárhogyan, hanem a hüvely izgatásával. Még ma is sok férfi és sok nő szemében a csiklói orgazmus csak másodrangú, és aki csak így jut el a csúcsig, csak másodrangú nő. Pedig a nő igazán izgatható nemiszerve a csikló /klitorisz/, a hüvelyben alig találhatók érzékelő sejtek.

Ezért vert föl nagy port az utóbbi évek felfedezése az un. G-pont. Sokan az orgazmus mindenkori kiváltásának kulcsát vélték felfedezni ebben.

Mi is hát ez a híres-neves G-folt?
Gyakori, jóllehet máig vitatott, női tapasztalat, hogy a hüvely felső falán, egy nyomásra igen érzékeny pont, a Graffenburg-pont található, amit a felfedezőjéről neveztek el. /ld. többet a másik cikkemben/ Ennek a területnek az izgatása orgazmust közelítő érzéseket vált ki, sőt van, aki a pont egyszerű nyomására is eljut a csúcsig. Érdemes tehát egy kis energiát fordítani arra, hogy megtalálja ezt a pontot Ön is. Azt azért fontos megjegyeznünk, hogy nem tudni, van-e minden nönek ilyen pontja.

Hogyan keressük meg a G-pontot?
A legegyszerűbb, ha először saját magának keresi meg, de persze izgalmasabb, ha párjával kísérleteznek. Tehát, hanglódjon rá a szexre, érjen el egy aránylag magas izgalmi fokot a már bevált módokkal, ami nyugodtan lehet a csikló izgatása is! Majd a tenyerével fölfelé csúsztassa egyik kezének középső ujját a hüvelybe. A többi ujját hajlítsa be közben, hogy kézfeje a szeméremtájnak nyomódjon. Húzogassa az ujját ki-be a hüvely felső falának dülve. Ujja hegyével eltalálhatja ezt az igen érzékeny területet. Ez az izgatás azért is hatásos, mert míg a középső ujjával a hüvely elülső falát nyomja, klzfejével közvetve a csiklóját is ingerli.

Természetesen ezt a módszert partnerével is megteheti, mintegy belekmponálva az előjátékba. Hátránya az előzőhöz képest, hogy nem érzi közvetlenül az ingerlés hatását, igy partnere számára valamilyen módon jeleznie kell hogy mit érez. Ne feledje, nem lehet pontos térképet adni a G-pont helyéről. A hüvely első 1/3án a falának felső oldalán keressék. Nem tudni, minden nőnél létezik-e, de az biztos, hogy sok nő rátalált.

A G-pontot a hímvessző is ingerelheti minden olyanhátulról testhelyzetben, amelyben a hüvely elülső falának nyomul. A hátulról történő behatolási helyzet kivált alkalmasak. A férfi felül helyzetben úgy segítheti a pont izgatását, hogy párnát tesznek a nő csípője alá.

Se Ön, se a párja ne higgye azonban, hogy a gyönyör kapujához tartozó �csodagombot� találhatják meg! Egy nő sem olyan, mint egy gép, amit csak be kell indítani egy nyomással. Hiába találták meg a G-pontot, ha pszichésen nincs ráhangolódva a szexre. Ezért sose feledjék a következőket:
-biztosítsanak nyugalmat, elég időt a szeretkezésre
-problémáikra, sérelmeikre ne az ágyban akarjanak pontot tenni,
-ha Ön feszült, végezzen relaxációs gyakorlatot,
-saját érzéseire figyeljen, amikor szeretkezik!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.