Francia szex, Orális szex, Anális szex

Egy nagyon fontos gondolatot ajánlok figyelmébe, amit mindig érdemes szem előtt tartani: SEMMI SEM PERVERZ, ELÍTÉLENDŐ A SZEXBEN, AMIT MIND A NŐ, MIND A FÉRFI AKAR.

Tehát ebből indulunk ki, tudva természetesen, hogy a bennünk lévő szemérem, gátlás különböző mértékű lehet. Miről is van szó? A hímvessző szájjal izgatását latinul fellációnak, közönségesen szopásnak nevezik. A női nemiszerv szájjal és nyelvvel izgatása pedig a konnilungusz, vagyis a nyalás. Talán már puszta említése is viszolygást, berzenkedést váltott ki Önben, de érdemes ezeket végig gondolni és a túlzott viszolygásokat csökkenteni. A szájjal szeretkezést a legtöbb férfi nagyon szereti, sok nőt azonban feszélyez, ezért a pár között fölösleges feszültség keletkezhet. Ez máris csökkenthető azzal, ha megismeri, megfogalmazza viszolygása igazi okát. Beszéljen róla párjával, mert nemi játékaink között ez az egyik legbensőségesebb, legintimebb forma! Ehhez nyújthat segítséget az alábbi ismertető.
Előbb a gátlások, viszolygások néhány okát veszem sorra, majd néhány gyakorlati tanácsról, ötletről, a franciázás módjairól lesz szó.

Tehát milyen félelmek gátolhatnak bennünket?

1./ Félelem a testszagtól. Talán ez a leggyakoribb, hogy attól tartunk, partnerünket zavarja testszagunk. Pedig a rendszeres tisztálkodás mellett a testszag még izgatóan is hathat.

2./ Félelem a magömléstől. Sok nő azért kerüli a szájjal izgatást, mert fél, hogy az ondó a szájába kerül, sőt még annak gondolatától is irtózik. Pedig talán addig el sem jut, hisz a szájjal szeretkezés sokszor nem az orgazmusig tart, csak “bemelegítő” a közösüléshez. Ha azonban szájjal elégítené ki párját, kérje meg, szóljon, ha a magömlés közeledik.

3./ Félelem a fulladástól. Az, hogy milyen mélyen veszi be szájába a hímvesszőt, az magán múlik. Először úgyis csak nyalogatja, csókolgatja a makkját, ismerkedik vele. Később sem fog a torkáig érni, de biztonságot adhat az is, ha úgy fogja meg a hímvessző tövét, hogy az meg is akadályozza a túlzott behatolást.

Néhány tanács nőknek, hogyan kezdjenek hozzá:

– először fogja meg, simítsa az arcához, majd
– csókolgassa és nyalogassa, mint egy fagylaltot, a makk peremét izgatva, utána
– kicsit nyissa ki a száját, és vegye be a makkot, de közben jusson eszébe, hogy az nagyon érzékeny, nehogy fogaival fájdalmat okozzon.
– Ha már belejött, mélyebbre is beveheti a hímvesszőt, közben a kezével mozgathatja a bőrt. Figyeljen a ritmusra, és párja reakcióira!
– Fokozatosan gyorsítson at iramon, a magömlés közeledtével visszahúzódhat, ha nem akarja, hogy az ondó a szájába kerüljön. Biztos lehet benne, hogy párjának ezzel rendkívüli élvezetet nyújt, amit az csak fokoz, ha érzi, hogy maga is élvezi.

Tanácsok férfiaknak:

Ha a nő elfogadja az orális szexet, még nagyobb örömet élhet át, mint egyébként, hisz a nyelv az ujjaknál sokkal finomabb, a csikló, a szeméremajkak gyengédebben izgathatók vele. Viszont vigyázni is kell, nehogy a túlizgatástól már fájdalmat okozzon. Párjának örömét az is fokozza, ha érzi, hogy maga is élvezi, viszont csökken, sőt, el is utasíthatja, ha azt érzi, hogy csak a nő kedvéért, úgymond “kötelességből” csinálja.

-Kezdje a combok belső oldalánál csókolgatással, lassan haladva a combhajlat, a szeméremajkak, majd a csikló felé, nyelvével simogatva, izgatva azokat.
-Óvatosan izgassa a csiklót közvetlenül, mert esetleg a várt eredmény ellenkezőjét érheti el. Figyelje partnerét, és ha úgy adódik, a csiklóra csak később kerüljön sor, amit aztán nyelvhegye rezegtető mozgásával is ingerelhet.
– Erősen izgató érzést, nagy gyönyört okozhat azzal, ha nyelvét a hüvelybe dugja, és ritmikusan ki-be mozgatja. Azonban sok nőnek a csikló izgatása okoz nagyobb gyönyört. Természetesen a sorrend sem mindegy. Mindig fokozatosan haladjon az érzékenyebb, nagyobb gyönyörforrást nyújtó részek felé!
– Közben ne feledkezzen meg a kezéről sem: símogassa párja mellét, fenekét, combját, stb. Ne feledje, az orális szex a nemi játékok közül az egyik legbizalmasabb, és igen nagy gyönyört is kelt.

Még egy dolgot említenék meg itt: az anális szexet, vagyis a végbélnyílásnál történő szeretkezést. Nagyon sok férfi fantáziái között megtalálható ez a vágy. Nőknél ez már nagyon ritka, valószínűleg ezért is marad meg sok férfi életében csupán a fantáziák szintjén. A pornó elterjedésével nagyon megnött a férfiak igénye az anális szexre, sok esetben a párjuktól elvárnák ezt. A nök egy része a férfi miatt meg is teszik, de csak kis hányaduk élvezi is ezt.

Legegyszerűbb formája a végbél ujjal, nyelvvel való izgatása. A végbél is érzékeny izgatásra. Ha a nő hatol be ujjal, a végbél elülső falát nyomva a prosztatát ingerli. Ügyelni kell, hogy a köröm ne okozzon fájdalmat, sérülést. A nők végbélnyílása és annak környéke is érzékeny, izgatható.
Az anális közösülést szinte mindig a férfi szokta ajánlani, sok nő kerek perec elutasítja. Ez a közösülési forma a homoszexuálisoknál gyakori. Ha Önök is megpróbálnák, a következőkre ügyeljenek:
-Legfontosabb a higienia, könnyen lehet fertözést kapni, enélkül ne is kezdjenek hozzá!
– Alkalmazzanak síkosító szert, hogy ne okozzon fájdalmat a behatolás!
– Lassan hatoljon be a férfi, miközben a nő ellazítja a végbélzáró izomgyűrűt.
– Azonnal hagyják abba, ha fáj!
– Sose váltsanak át hüvelyi közösülésre rögtön, mert nagy a fertőzésveszély! Előbb jól meg kell mosni a hímvesszőt.

Végül újra emlékezetükbe idézem, hogy SEMMI SEM ABNORMÁLIS, AMIT MINDKETTEN AKARNAK. Mai szexuális kultúránkban a francia-szex már elterjedt, mindennapos dolog. Az anális szex ritkább, inkább a férfiak fantáziájában szereplő vágy.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.