Autogén tréning

Az autogén tréning egy olyan önszabályzó, készségfejlesztő módszer, melynek sikeres megtanulásakor és alkalmazásakor regeneráló, frissítő hatása van. 2-3 órai alvást helyettesít. Fokozza a tűrőképességet, és javítja a teljesítményt. Fiziológiailag feszültségcsökkentő, szorongásoldó, pihentető hatású. Pszichésen kellemes emocionális állapotot eredményez.

javul az alkalmazkodás,
emelkedik a vitalitás,
fokozódik a szellemi stabilitás,
csökken a szorongás.
Ezek birtokában természetesebb a szociális kontaktus teremtés, közelebb kerülhet az ember az önmegvalósításhoz. Mind a női, mind a férfi szexuális problémák nagy része bizonyos fokú szorongással jár együtt. A szex testi tevékenység, az autogén tréninggel pedig óhatatlanul “testi önismeretet” is szerzünk. Így fejlődnek érzékeink, képessé válunk ellazulni. Ezért is érdemes megismerni és megtanulni ezt a módszert a gyógyulás és a megelőzés érdekében.

Általában pszichológusok vagy arra kiképzett más szakemberek végzik a tréninget egyéni vagy csoportos formában. A tanfolyam időtartama 10-12 hét. Heti egyszeri találkozást (1-1.5 órás) és rendszeres, lelkiismeretes otthoni gyakorlást igényel a módszer megtanulása.cheap replica watches, rolex replica,fake rolex

Az én rendelésemen egyelőre csak egyénileg vállalok autogén tréning tanítást.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.