Kapcsolatfelvétel

 

Írja meg kérdését, kérését.

Jeligésen elküldött levelére a válaszomat is itt találhatja meg. Ez az oldal nyilvános, bárki elmondhatja bánatát, a feleletet is bárki elolvashatja. Ennek tudatában fogalmazza meg mondandóját. E-mail címet vagy egyéb adatot harmadik személynek nem adunk ki. Annak is érdemes figyelemmel kísérni ezt az oldalt, aki nem vállalkozik levélírásra, hiszen megvan az esély arra, hogy más fölteszi Ön helyett a kérdést! Amennyiben személyes kérdése van hozzám -bármilyen problémában ezt a Tanácsadás emailben szolgáltatásunkban teheti meg.Ezt csak Ön olvashatja, mivel nem nyilvános.

 

58 Responses

  1. Kedves Ismeretlen! Ez sajnos nagyon kevés információ még ahhoz is, hogy általánosságokat tudjak válaszolni. Nem tudom, hogy éves, mióta próbálkoznak, ill. nem sikerül a szűzességét elveszíteni. Nem tudom, egyáltalán eljutottak -e a próbálkozásig, csak szűk volt? Az, hogy ez vaginizmus, csak sejtem. De, hogy mitől alakult ki, az már nem olyan egyszerű. Nem szerencsés, amit látott, az biztos. Ez az a probléma, amit, ha egy ideig nem oldódik, csak személyes terápiában lehet megoldani.

  2. Pornó nézés, fantáziálás nem ugyanaz. Az önkielégítés egy harmadik dolog. A fantáziát lehet aktus közben is alkalmazni, nem próbálta? A gond inkább az önkielégítéssel szokott lenni, ha a lány túlzottan is hozzászokott, ő hogy csinálja. A másik gát az szokott lenni, hogy a fiú jelenlétében nem tudja teljesen elengedni önmagát. Azt nem írta, hogy a fiú kézzel vagy orálisan el tudja-e magát juttatni az orgazmusig….Szóval , vannak még kérdések. Sok lány úgy oldja meg, hogy aktus közben is izgatja a csiklót. A legfontosabb, hogy ne görcsöljön ettől, az első dolog, hogy bármilyen módon, de legyen képes az orgazmusra a párja jelenlétéban is. Aztán jöhet a finomítás!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.