Kapcsolatfelvétel

 

Írja meg kérdését, kérését.

Jeligésen elküldött levelére a válaszomat is itt találhatja meg. Ez az oldal nyilvános, bárki elmondhatja bánatát, a feleletet is bárki elolvashatja. Ennek tudatában fogalmazza meg mondandóját. E-mail címet vagy egyéb adatot harmadik személynek nem adunk ki. Annak is érdemes figyelemmel kísérni ezt az oldalt, aki nem vállalkozik levélírásra, hiszen megvan az esély arra, hogy más fölteszi Ön helyett a kérdést! Amennyiben személyes kérdése van hozzám -bármilyen problémában ezt a Tanácsadás emailben szolgáltatásunkban teheti meg.Ezt csak Ön olvashatja, mivel nem nyilvános.

 

42 Responses

 1. Üdvözlöm!
  Kérem segítsen rajtam!
  2,5 éve vagyunk együtt a párommal. Ő biszexuális én pedig leszbikus. 10 év köztünk a korkülönbség (én 18 és ő 28 éves).
  Nem tudom ezek mennyit számítanak lényegében de talán fontos lehet.
  Május 4-én történt hogy ő hazautazott egy osztálytalálkozóra erdélybe. És akkor éjszaka részegen összejött egy férfival akivel egy iskolába járt. Én erről először nem tudtam mert nem mondta el, de aztán május 23-án mindketten megtudtuk hogy terhes lett. És én nagyon kiakadtam, de úgy gondoltam szüksége van rám és nem hagyhatom el. És nem is lettem volna rá képes mert én nagyon szeretem őt. De utána napokig, talán hetekig is érzelmi hullámvasúton mentem át, egyszer szerettem és öleltem aztán sírtam és fájt. Felvetettem neki az ötletet hogy mivel valószínűleg másképp úgysem lehetne gyerekünk, tartsuk meg. De aztán mindketten rájöttünk hogy ez nem jó ötlet. Egy pár nap telt el az eset után amikor úgy éreztem hogy nem tudok neki megbocsájtani és elköltöztem tőle. De nem bírtam nélküle ezért 2 nap múlva visszamentem hozzá. Mindig elkísértem őt az orvoshoz ahol megvizsgálták és végül elvégezték az abortuszt. A történetnek ezzel vége van. De azóta 4 hónap telt el és nem tudom elfelejteni a történteket. Van amikor hetekig nem gondolok erre de aztán napokig megint gyötör a gondolat. Főleg amikor hazamegy arra a helyre. Nem tudok benne megbízni pedig szeretnék! És szeretném végre elfelejteni az egészet.

  Mondja meg kérem hogy Ön szerint mi volt az oka annak, hogy ez megtörtént? És hogyan zárhatnám le végre a történetet? Azóta emésztem magam rajta. Kérem segítsen rajtam.

  Válaszát előre is köszönöm.

 2. Ugye nem gondolja komolyan, hogy én innen ennyi információból tudok válaszolni a kérdéseire! Az természetes, hogy ezek a kérdések izgatják. Az, hogy miért történt meg, azt csak sok beszélgetéssel, az előzmények megértésével lehetne megtudni. Megbeszélték egyáltalán a történteket? A “nem tudom” válasz nem válasz tőle! Lehet ebben kíváncsiság, lehet valamilyen hiány pótlása. A kapcsolatukról, nemi életük intenzitásáról semmit nem tudok…Azt sem tudom, mi a legnagyobb sérelem Magának: a megcsalás vagy hogy férfivel csalta meg?? A bizalmat nehéz visszaszerezni, ehhez mindketten kellenek, Magának megérteni őt, neki pedig nap mint nap biztosítani az érzelmeit Maga iránt. Ez egy hosszú folyamat, és nem könnyű.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.