Kapcsolatfelvétel

 

Írja meg kérdését, kérését.

Jeligésen elküldött levelére a válaszomat is itt találhatja meg. Ez az oldal nyilvános, bárki elmondhatja bánatát, a feleletet is bárki elolvashatja. Ennek tudatában fogalmazza meg mondandóját. E-mail címet vagy egyéb adatot harmadik személynek nem adunk ki. Annak is érdemes figyelemmel kísérni ezt az oldalt, aki nem vállalkozik levélírásra, hiszen megvan az esély arra, hogy más fölteszi Ön helyett a kérdést! Amennyiben személyes kérdése van hozzám -bármilyen problémában ezt a Tanácsadás emailben szolgáltatásunkban teheti meg.Ezt csak Ön olvashatja, mivel nem nyilvános.

 

48 Responses

  1. Nem maga az egyetlen, aki bugyi nélkül jár. Azon gondolkodjon el, hogy jó-e ha állandó izgalomban van? Más nem is érdekli a világból? Egyszóval, ha nem zavarja ez az állapot, ne foglalozzon vele

  2. Ez az ejakuláció tarda, ismert szexuális gond, bár nem olyan gyakori, mint a korai magömlés. Az téves, hogy a maga alacsony izgalma az ok, hanem az ő izgalmi szintje nem emelkedik eléggé. Ez egy blokk. Van akinek csak egyedül van magömlése, szerencsére neki van úgy is, ha Maga izgatja. Nem szokott sokat maszturbálni? Ha jól értem, ez a gond csak egy ideje van, nem volt szó a terhességről? Van, amikor a magömlés hiány a terhességtől való tudattalan félelem. Maga egyedül nem sokat tehet, csak ha ezt ő is meg akarja változtatni.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.