Kapcsolatfelvétel

 

Írja meg kérdését, kérését.

Jeligésen elküldött levelére a válaszomat is itt találhatja meg. Ez az oldal nyilvános, bárki elmondhatja bánatát, a feleletet is bárki elolvashatja. Ennek tudatában fogalmazza meg mondandóját. E-mail címet vagy egyéb adatot harmadik személynek nem adunk ki. Annak is érdemes figyelemmel kísérni ezt az oldalt, aki nem vállalkozik levélírásra, hiszen megvan az esély arra, hogy más fölteszi Ön helyett a kérdést! Amennyiben személyes kérdése van hozzám -bármilyen problémában ezt a Tanácsadás emailben szolgáltatásunkban teheti meg.Ezt csak Ön olvashatja, mivel nem nyilvános.

 

54 Responses

  1. Pár napja leültünk beszélni akkor bevalotta hogy nagyon alacsony a libidója nem érdekli a szex és úgy gondolja hogy ezzel semmi probléma nincsen. Ön szerint mivel lehetne változtatni ezen hogy legyen a páromnak libidója? Még azt mondta hogy egyutlétkor az elején élvezi de utána túl nedves leszek és ettől nem érez semmit, ez ellen lehet kezdeni valamit ön szerint?
    Válaszát elolvastam. Köszönöm a segítséget. Üdv, Ibi

  2. Mivel bevallottan nem érdekli a barátját a szex, sőt ezt tartja természetesnek,ez azt is jelenti, hogy semmilyen motivációja nincs a változásra. Leegyszerűsítve: Maga akármit is csinál, neki mindegy…Annak meg nagyon örüljön, hogy hamar izgalomba kerül, és nedvesedik. Majd lesz olyan fiú, aki ezt méltányolni fogja. Ha a mostani barátjával marad, el kell fogadnia ezt a szexuális életet, ami egyre ritkább lesz, majd meg is szűnik. A korábbi kérdésében írta is, hogy mindent megtett, amit a barátja mondott, mégsem változott semmi. Kicsi az esélye, hogy maradandó változás történjen, sajnos.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.